Post by commeaberefking on Mar 8, 2022 15:21:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rescue Cut - Rope Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rescue Cut - Rope Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирати много новчића ▞▞▞
▞▞▞ Rescue Cut - Rope Puzzle 2022 version ▞▞▞
Почело је као занимљиво, али након 10-ак нивоа схватио сам да ниједан ниво не захтева стварни интелект. Наставио сам да играм игру као пролазник времена све до нивоа 158. На 155 сам видео ниво који сам већ играо, али га још нисам приметио. На 158 сам схватио да сам играо 4 нивоа које сам претходно победио. Ово је само игра коју су креатори направили да би зарадили новац приказивањем безбројних реклама. [Само да знате да сам укључио режим рада у авиону и нисам добио ниједан оглас, ви луђаци]
Нивои су забавни и потребно им је 5 секунди да се заврше. Постоји додавање од 30 секунди након свака ДВА нивоа!! Добијате 10 секунди игре, 30 секунди додавања и још 10 секунди игре. СМЕЋЕ!!!! НЕ ГУБИТЕ ВРЕМЕ.
Мислим да је добра игра за играње ако затребаш у невољи је вежба која ће ти помоћи да вежбаш, а нешто није у реду са твојом кућом или се нешто дешава са твојом породицом и тако нешто и то се дешавало твом оцу и твојој мајка и нешто и твој брат и твоја лутка и ти би само желео и помаже ти да вежбаш јер можеш да научиш себе са овом игром да помогнеш то је нормално Волим као ову девојку, али мој брат мали брат је то скинуо у реду
Дао бих пет звездица. То је забавна игра, али има потпуно ПРЕВИШЕ огласа!!
Цоол ликови и загонетке. Али загонетке постају досадне јер је превише лако. Надам се да ћете ускоро додати још рунди.
Буквално сам стигао до фазе 25 за 6 минута. Када сам напунио 26 година, гледао сам 15 реклама. Сваком нивоу је потребно око 3-5 секунди да прође и постави следећу фазу. Ова игра је у најбољем случају дечја и има више времена за рекламе него проклети супербоул! Немојте га преузимати.
Ingress Prime Sarguzasht ukkg
Веома заразна и забавна игра која вам ретко намеће рекламу за разлику од других игара, а када се то догоди након неколико секунди, омогућава вам да прескочите што вам омогућава да видите да ли сте заинтересовани, али не намећете 30 секунди досадних огласа. Волео бих да могу да ставим 6 звездица
Занимљиво
То је веома лепа игра. Желим да му дам 5 звездица, али након завршетка 250 нивоа постаје ми досадно. Осим овога, игра је невероватна
Ова игра је једноставно одлична. Једноставно сам волео ову игру и нећете ми веровати да сам достигао ниво од 10000 ове игре, али проблем је што се сви нивои понављају. Зато тражим од програмера да јој дода још интересантних нивоа и отежа је ионако волим ову игру и дајем јој 5 звездица. Хвала вам................................................ ...................................
Нивои почињу да се понављају на око 150 инча. Једини начин да искључите огласе је да искључите Ви-Фи и изађете ван домета било ког сигнала.
Изгубити
Супер игрица препоруцујем је свима
Rescue Cut - Rope Puzzle Слагалице qrle
То је ех. Нивои се понављају. Нису много изазовни. Ликови и непријатељи се такође понављају са само малим променама.
Игра је добар тимепас, али након неколико нивоа, они се понављају. Дошао сам до нивоа 323. Сви нивои изгледају као да сам их играо раније. Нема краја овој игри. Такође, као што се може прочитати у другим рецензијама - ђаво пуно огласа. После сваког нивоа постоји оглас.
Нивои су изузетно лаки, прошао сам 4 нивоа за 10 секунди. Огласи свуда. Када преузмете игру, она није ни насловљена на почетном екрану! Све што урадиш, пресечеш конопац. Ламе.
Била је то слатка и забавна мала игра, али има превише реклама до те мере да ћу је вероватно деинсталирати. Са два огласа по нивоу, чини ми се да више времена проводим гледајући огласе него што играм игру. Уф.
Генерално је прилично лако. Упркос томе што су стварне загонетке једноставне, веома су забавне и пријатне. Ако тражите изазов, ова игра није за вас, али ако тражите времеплов, ово одлично функционише. Осим тога, ликови су слатки и начин на који убијате чуваре је смешан.
Сјајна игра. Убица времена. Требало је дати 5 звездица, али након преласка нивоа 600.Почиње да понавља старе нивое
Није лоше да се проведе време, али оглас чини да изгледа екстремно. Најгоре је што након свака 2 нивоа морате да гледате оглас. Ова игра је врло једноставна, мој 9-годишњак је дошао до нивоа 200, а затим је престао јер му је досадно.
Превише лако, превише огласа. Завршим ниво брже од огласа након нивоа.Обећава, али не могу да поднесем да је играм када проводим више времена гледајући рекламе него стварно играјући игру.
Забавна игра, али дајте корисницима могућност да искључе крв. Наш мали син воли слагалицу, али не и крв. Ни ја. Ажурираћу своју рецензију на 5 звездица ако је то опција у ажурирању, јер је то моја једина притужба.
Постоји много превише огласа. Има их толико да једва можете да играте игру. И само понављају исте нивое изнова и изнова, и превише су лаки.
Добра игра на почетку, али чак и нивои постају лакши. Ја сам на нивоу 482 и на последњем нивоу сам морао да пресечем конопац, а затим да направим особу крокодила у средини мапе И завршио сам ниво у једном
Превише огласа... Пустите ниво од 2 секунде, а затим морате да погледате видео оглас од 15-30 секунди. Свака решена загонетка = 1 оглас за преглед. Заправо 2 огласа јер постоји искачући штампани оглас на екрану између нивоа. Глупи однос.
Прво, игра доста квари и покреће ствари, што може да ме убије. Друго, свака друга игра, АД у ио фаце. Супер није кул. Треће, игра је била превише лака и никада није постала изазов. Четврто, на нивоу 150, више нема нових нивоа. Одатле се све понавља. Свидела ми се прва игра, али је све време била превише лака и поновљени нивои су били досадни.
Rescue Cut - Rope Puzzle 解謎 gbho
Свиђа ми се начин на који се огласи приказују на дну екрана следећег нивоа. Врло добро осмишљено. Треба вам нека врста почетног екрана. Морао сам да изађем из игре и идем на екран Гоогле Плаи да напишем рецензију и поставим било каква питања. Али сјајна игра до сада и веома лака за преузимање и играње.
Ова игра је превише лака! Играо сам укупно само сат и по и већ сам на нивоу 200. Често рециклирају нивое да би били забавни. Могао бих ово скоро да опростим, али количина реклама је смешна! Могу ићи 2 нивоа без рекламе, ако будем имао среће. Такође не постоји начин да се плати искључивање огласа. Два нивоа резултирају буквалним секундама игре пре огласа. Ови огласи су такође дуги и често у две фазе. Не бих препоручио на основу тога колико је лако и колико често се огласи приказују.
После отприлике 140 фазе, фазе се понављају. То је занимљива игра. Деинсталирао сам га у фази 365.
Одлична игра за губљење времена, али опет, још једна игра са превише реклама за количину играња коју добијате. Свиђа ми се како те неки нивои терају на размишљање. Ипак, недовољно да наставимо да трпимо толико огласа. Брисање! АЖУРИРАЊЕ: Више сам се забавио деинсталирајући ову игру него трпјети све огласе. Озбиљно, морате покушати да деинсталирате функцију. Одлично делује на ослобађање од стреса.
Забавно је само када играм у режиму авиона, тако да се огласи не могу преузети. Обично то не бих урадио јер верујем у подршку програмерима, али уопште се не осећам лоше јер вас програмери ове конкретне игре намерно даве у рекламама.Буквално сваких 20 до 40 секунди морате да седите кроз оглас. Ова апликација је јасно дизајнирана за похлепу. Уштедите време и укључите режим рада у авиону, тек тада се исплати играти. Уреди: игра се такође све више понавља што дуже играте.
Једини изазов је постићи да се не поквари. Најсмешнија количина покварених награда икада -- гледајте оглас да добијете карактер... Или не, б/ц не успева да се откључа... Или учита оглас уопште... Или скините оглас, б/ц се појављује преко ивице екрана, б/ц учитава погрешну оријентацију... А има их пуно, као свака 3 нивоа, што значи сваки минут или тако...
Молимо вас да поштујете игру и то је. Добра игра неће лагати и она вук, тешка је, али у реду је, ако креатор зарађује више новца него што зарадите за годину дана
Rescue Cut - Rope Puzzle Слагалице qrle
Еува😎
Свидело ми се све док није хтело да убијем пса. Знам да је лажно, али не хвала. Такође се само супер понавља и огласи постају заиста досадни.
Није баш изазовно и Ваааааи превише огласа. За сваке две представе морате погледати рекламу.
Није у потпуности продато на основу игре, али сам мислио да могу да покушам. Скине које се висе на вама су заглављене иза дугмади „узмите одмах“. Не активирају се никакви огласи.
Свиђа ми се игра која тестира твој мозак барем можеш ти јеси више не можеш да играш досадне игрице за мене најбоља игра икада, али мислим да могу касније да покупим неке резултате боље да истрчам и помогнем неким људима
Ова игра има потенцијал да буде заиста забавна. Али препун је реклама и нема дугмета за уклањање огласа које се наплаћује као 2 $.-. Нивои су заиста једноставни и лако их је победити. 162 нивоа и потребно је само 10 секунди да се победи сваки ниво. Програмери би требало да направе нове нивое и додају дугме „уклони огласе“ за отприлике 2 $.-.
Ове игрице јако супер код тебе инсталирао колико хоћеш
Мало забавно, али се понавља. После неког времена, пријатније је видети на колико креативних начина можете да убијете свог таоца...
Невероватна је и добра игра. Забавна је игра када немате шта да радите, веома је забавно инсталирати је сада.
То је добра игра, али превише реклама. Након сваког нивоа кликнете на наставак и то вам даје оглас и ако желите да промените или откључате лик, заглавите се са другим огласом.
Одличан концепт, лоше изведен. Нивои су ВЕЛИКО лаки, графика је једноставна, што није увек лоше, али је дефинитивно ту јер ликови изгледају глупо.
Невероватни нивои могу бити заиста напорни. Спасавање мачке је забавно и трке су забавне, а нивои имају сјајне препреке.
Свиђа ми се како ова игра ради на вашем мозгу и одржава вас паметним и брзим на прстима и ако погрешите, поново почињете ниво.